Agenda

De kennismakingsavond met de ouders is op 26 september.

Download hier de Agenda communievoorbereiding 2023-2024

Let op de ouderavond over de eucharistie is verplaatst naar do 14 maart 20:00u.

De juiste tijd staat altijd op de home pagina onder aankomende activiteiten en in u mail.

Op de jaarplanning hebben de verschillende kleuren de volgende betekenis:

Geel: vakantie

Rood: belangrijke vieringen in de H. Hartkerk voor het hele gezin. Bij de meeste van deze vieringen is er steeds iets speciaals voor de communicanten. Deze vieringen zijn een essentieel  en onmisbaar onderdeel van de Communievoorbereiding.  Op zondag is de Hoogmis om 11 uur en er is altijd kinderwoorddienst voor de kinderen.

Blauw: alle bijeenkomsten voor de kinderen
Maandagen: Er komt één groep en de tijd van de bijeenkomst is van 17:00 u tot 18:15 u. Mochten er voldoende aanmeldingen zijn zodat er twee grotere groepen gevormd kunnen worden, dan komt er een tweede groep bij in de middag van 15:15u – 16:30u. De werkgroepleden beslissen hier begin november over.

Inloopmiddagen zijn op vrijdag tussen 14.30 en 16.30 uur.  Uw kind is welkom samen met eigen ouder en eventueel vriendjes/broertjes/zusjes.
De laatste tien minuten van iedere bijeenkomst op de maandagen is er altijd Oudermoment in de sacristie. Dan worden de ouders bijgepraat over de inhoud van de bijeenkomst van de kinderen en horen ze ook praktische mededelingen. Het is fijn als één van de ouders hierbij aanwezig is. Je mist belangrijke informatie als je hier niet bij bent.

Groen: speciale bijeenkomsten voor de ouders ’s avonds van 20.00-21.30 of 22.00 uur. Er zijn drie ouderavonden: een informatieve kennismakingsavond  aan het begin, een avond over gebed en een avond  over de Eucharistie. Zet de data meteen in je agenda zodat je er zeker bij kunt zijn.

Het Kerkbezoek is voor de kinderen van De Schalm, en De Springplank met de hele klas. Kinderen van andere scholen moeten zelf vrij vragen en door hun ouders gebracht worden op een van de drie data, deze data liggen nog niet vast.