Agenda

De kennismakingsavond met de ouders is op dinsdag 12 okt 2021.

Download hier de planning voor 2021-2022 versie 13-10-2021.

De juiste tijd staat altijd op de home pagina onder aankomende activiteiten en in u mail.

Op de jaarplanning hebben de verschillende kleuren de volgende betekenis:

Geel: vakantie

Rood: belangrijke vieringen in de H. Hartkerk voor het hele gezin. Bij de meeste van deze vieringen is er steeds iets speciaals voor de communicanten. Deze vieringen zijn een essentieel  en onmisbaar onderdeel van de Communievoorbereiding.  Op zondag is de Hoogmis om 11 uur en er is altijd kinderwoorddienst voor de kinderen.

Blauw: alle bijeenkomsten voor de kinderen
Maandagen: Er zijn twee groepen, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Mocht het 1 groep worden dan ligt de aanvangstijd daarvan tussen 15:15 u en 17:15u en duurt 1:15 uur. De werkgroepleden beslissen hier uiterlijk 6 november over.

Groep 1: middag 15:15u tot 16:30 u
Groep 2: avond 17:15 u tot 18:30 u

Inloopmiddagen zijn op vrijdag tussen 14.30 en 16.30 uur.  Uw kind is welkom samen met eigen ouder en eventueel vriendjes/broertjes/zusjes.
De laatste tien minuten van iedere bijeenkomst op de maandagen is er altijd Oudermoment in de sacristie. Dan worden de ouders bijgepraat over de inhoud van de bijeenkomst van de kinderen en horen ze ook praktische mededelingen. Het is fijn als één van de ouders hierbij aanwezig is. Je mist belangrijke informatie als je hier niet bij bent.

Groen: speciale bijeenkomsten voor de ouders ’s avonds van 20.15-21.30 of 22.00 uur. Er zijn drie ouderavonden: een informatieve ouderavond  aan het begin, een avond over gebed en een avond  over de Eucharistie. Zet de data meteen in je agenda zodat je er zeker bij kunt zijn.

Het Kerkbezoek is voor de kinderen van De Schalm, Het Molenven en De Springplank met de hele klas. Kinderen van andere scholen moeten zelf vrij vragen en door hun ouders gebracht worden op een van de drie data.